Smart Logger™ v2 temperatur- og luftfugtmåler – 1 stk. – Nyhed

695.00 kr.

Smart Logger™ v2 er en ny og mere præcis datalogger, som måler, gemmer og rapporterer flere end 16.000 målinger af temperatur og relativ fugtighed i op til 3 år. Den er lille, nem at placere, let at indbygge og enkel at anvende. Med Bluetooth-forbindelse til din smartphone kan alle data aflæses i op til 46 meters afstand, gemmes eller videresendes pr. mail. Fås også i økonomipakning med 5 stk. Smart Logger™.

Smart Logger™ v2 NYHED

Smart Logger™ v2 er en ny og mere præcis datalogger til bestemmelse af temperatur og luftfugtighed i byggeri og industri, som måler, gemmer og rapporterer flere end 16.000 målinger af temperatur og relativ fugtighed i op til 3 år uden batteriskift. 

Den er lille, nem at placere, let at indbygge og enkel at anvende. Med Bluetooth forbindelse til din smartphone kan alle data aflæses i op til 46 m afstand, gemmes eller videresendes pr. mail.

Smart Logger™ har ikke noget display, fordi du bruger din smartphone til direkte aflæsning og dermed som display. Finder automatisk alle Smart Loggere inden for en afstand på op til 46 m og viser deres måledata, dog med forbehold for tunge bygningsdele, der vil kunne formindske sendeafstanden.

Smart Logger™ er baseret på den nyeste Bluetooth teknologi og arbejder sammen med den nye Sentry app, der kan hentes gratis i App Store eller Google Play til smartphones.

Til byggeri og industri

Ideel til gulvlægger, tømrer og maler, der kan følge indeklimaet, selv om de ikke er på byggepladsen – både før arbejdets opstart, under udførelsen og efter færdiggørelse af trægulve, montering af fast inventar og malearbejder.

Enkel overvågning af f.eks. køle- og klimarum, arkiver, laboratorier, museer mv., hvor der er behov for løbende kontrol af temperatur og luftfugtighed.


Specifikation

 • Relativ fugtighed
  Relativ fugtighed, nøjagtighed
  Relativ fugtighed, visning
  Temperatur
  Temperatur, nøjagtighed
  Temperatur, visning
  Aflæsningsafstand
  Hukommelse
  Måleinterval
  Batteri levetid
  Vægt
  Dimensioner, LxBxH
  Batteri
 • 0 til 100% RF
  ±1,5% RF
  ±0,1 RF
  -25° til 60 °C
  ±0,1 °C
  0,1° C
  46 meter (justerbar)
  16.384 måledata
  1 sek. til 136 år
  3 år (afhængig af sendestyrke)
  30 g
  60 x 67 x 16 mm
  CR2450 3V 550mAh (udskiftelig)

Garanti

Wagner Meter yder 1 års garanti på Smart Logger mod fabrikations- og materialefejl gældende fra fakturadato.

Du kunne også være interesseret i...