Træfugtmåler Orion 930 – med 2 måledybder

3,350.00 kr.

Wagner Meters Orion 930 er en professionel fugtmåler med to måledybder til præcis bestemmelse af fugtindholdet i tynde træemner og tykke planker. Kan anvendes til alle træarter og udvalgte træpladetyper. Måler uafhængig af træets temperatur og uden at efterlade mærker eller huller i træet. Overholder den gældende fugtstandard EN13183-3. Leveres i stødsikker ABS-boks med brugsanvisning, kalibreringsblok indstillet specielt til måleren og 7 års garanti ved registrering.
Sammenlign Orion træfugtmålere

Levering: 2-3 dage Varenummer (SKU): 890-00930-001 Kategorier: ,

Om MMC220 træfugtighedsmåler

MMC220 er supernem at bruge. Med kun to knapper – én til valg af træart og én til tænd/sluk – kan den betjenes med én hånd.

Fugtmåleren er baseret på Wagner Meters’ IntelliSense™ Teknologi, der giver et præcis billede af fugtindholdet – uden at skade overfladen. MMC220 kan derfor både bruges til at måle fugtigheden i brædder og planker i fuld længde og til måling af fugtigheden i trægulve på få sekunder og meget præcist.

MMC220 fugtmåleren er med sin udvidede densitetsfølsomhed kalibreret til at måle træfugtighed i flere hundrede træarter, fra tunge tropiske arter til alle kendte løv- og nåletræarter.

Wagner Meters’ IntelliSense™ Teknologien sikrer, at MMC220 måler fugtigheden dybt inde i træ- og pladematerialer. Dermed bliver fugtmålingerne mere præcise end normalt med indstiksmålere – uden at skade træoverfladen og uden at blive forstyrret af overfladefugt.

Den beskedne størrelse i kombination med “Tryk og hold” funktionen betyder, at du kan lave fugtmålinger, hvor der ikke er megen plads, og uden at du behøver at se på displayet.

Som det gælder for alle Wagner fugtmålere, er der ikke behov for at justere fugtmålingerne for træets temperatur.


Specifikation

 • Måleområde
  Display nøjagtighed
  Densitetsindstilling
  Måledybde
  Måleareal
  Målenøjagtighed
  Arbejdstemperatur
  Automatisk slukkefunktion
  Kalibrering
  Batteri
  Dimensioner, LxBxH
  Vægt
 • 5 til 32% træfugt
  0,1%
  0.20 til 1.0 (iht. medfølgende tabel)
  18 mm
  37 x 62 mm
  ± 0,7%
  -1 til 43°C
  60 sekunder
  På kalibreringsblok (købes separat)
  9-volt
  114 x 44 x 27 mm
  168 g

Garanti og tilbehør

7 års garanti på funktion (Wagner Meters)

**Wagner Meters yder 7 års garanti på alle MMC og MMI fugtmålere mod fabrikations- og materialefejl gældende fra fakturadato, hvis måleren er registreret på htto://www.genuinewagner.com,

Wagner Meter yder 1 års garanti på ikke-registrerede MMC og MMI fugtmålere og øvrige produkter mod fabrikations- og materialefejl gældende fra fakturadato.

Hvor faktura ikke kan fremlægges ydes garantien fra produktionsdatoen.

Tilbehør:

Batteri medfølger
Stødabsorberende taske med bælte-clips

Du kunne også være interesseret i...