Smart Logger™ v2 temperatur- og luftfugtmåler – 5 stk. – Nyhed

3,185.00 kr.

Smart Logger™ v2 måler, gemmer og rapporterer flere end 16.000 målinger af temperatur og relativ fugtighed i op til 3 år før batteriskift. Nem at placere og nem at anvende. Med Bluetooth-forbindelse til en smartphone kan alle data aflæses, hentes og sendes 24 timer i døgnet. Læs mere og køb Smart Logger™ enkeltvist her.

Smart Logger v2 NYHED

Smart Logger™ v2 er en ny og mere præcis datalogger til bestemmelse af temperatur og luftfugtighed i byggeri og industri, som måler, gemmer og rapporterer flere end 16.000 målinger af temperatur og relativ fugtighed i op til 3 år uden batteriskift afhængig af forbrug. Smart Logger v.2 anvender den helt nye Sentry app på din mobiltelefon.

Den er lille, nem at placere, let at indbygge og enkel at anvende. Med Bluetooth forbindelse til din smartphone kan alle data aflæses i op til 46 m afstand, gemmes eller videresendes pr. mail.

Smart Logger™ har ikke noget display, fordi du bruger din smartphone til direkte aflæsning og dermed som display. Finder automatisk alle Smart Loggere inden for en afstand på op til 46 m og viser deres måledata, dog med forbehold for tunge bygningsdele, der vil kunne formindske sendeafstanden.

Smart Logger™ er baseret på den nyeste Bluetooth teknologi og arbejder sammen med den nye Sentry app, der kan hentes gratis i App Store eller Google Play til smartphones.

Til byggeri og industri

Ideel til gulvlægger, tømrer og maler, der kan følge indeklimaet, selv om de ikke er på byggepladsen – både før arbejdets opstart, under udførelsen og efter færdiggørelse af trægulve, montering af fast inventar og malearbejder.

Enkel overvågning af f.eks. køle- og klimarum, arkiver, laboratorier, museer mv., hvor der er behov for løbende kontrol af temperatur og luftfugtighed.


Specifikation

  • Relativ fugtighed
    Relativ fugtighed, nøjagtighed
    Relativ fugtighed, visning
    Temperatur
    Temperatur, nøjagtighed
    Temperatur, visning
    Aflæsningsafstand
    Hukommelse
    Måleinterval
    Batteri levetid
    Vægt
    Dimensioner, LxBxH
    Batteri
  • 0 til 100% RF
    ±1,5% RF
    ±0,1 RF
    -20° til 60 °C
    ±0,1°C
    0,1° C
    46 meter (justerbar)
    16.384 måledata
    1 sek. til 136 år
    3 år (afhængig af sendestyrke)
    30 g
    60 x 67 x 16 mm
    CR2450 3V 550mAh (udskiftelig)

Garanti

Wagner Meter yder 1 års garanti på Smart Logger mod fabrikations- og materialefejl gældende fra fakturadato.

Du kunne også være interesseret i...