Kalibreringsblok til MMC220 med certifikat og underlagsplade

1,245.00 kr.

Kalibreringsblokken anvendes til kalibrering af Wagner Meters MMC220 fugtmåler. Kalibreringsblokken leveres med NIST-certifikat og med 3 mm alu-kalibreringsunderlag.

Levering: 2-3 dage Varenummer (SKU): 880-60130-001 Kategorier: ,

Om Kalibreringsblok med NIST-certifikat og alu-kalibreringsunderlag

Alle Wagner Meters håndholdte træfugtmålere leveres fabrikskalibrerede. Ved almindelig, påpasselig brug vil fugtmålerne vedblive med at være kalibrerede. Kalibreringsblokken er også kalibreret og leveres med NIST-certifikat (US National Institute of Science and Technology).

Kalibreringsblokke anvendes til løbende kontrol af om MMC220 fugtmålere måler korrekt. Kontrolleres fugtmåleren ved modtagelse, kan du fremover tjekke om måleren fortsat holder de målte værdier og dermed måler korrekt.

I tilfælde hvor måleren tabes eller udsættes for kraftig stød, eller hvor du har mistanke om at træfugtmåleren er ude af kalibrering, kan fugtmåleren kontrolleres på en kalibreringsblok.

Kalibreringsblokke fra Nexttool leveres inklusiv en 3 mm alu-plade som kalibreringsunderlag, da korrekt kalibrering skal ske på en træbordplade med et metalunderlag for kalibreringsblokken. Vejledning i kalibrering af MMC220 findes i Quick-guiden til kalibreringsblokken samt ved beskrivelsen af fugtmåleren.

Viser en Wagner fugtmåler ikke korrekt på kallibreringsblokken, bør den indsendes til re-kalibrering.

Ved indsendelse af en træfugtmåler til re-kalibrering hos Wagner Meters skal der vedlægges en udfyldt rekvisition, som kan downloades her: Hand-Held Calibration Verification Block Re-Certification Form.